About + Workspace


Hallo!  Schaar, naald en stof in de aanslag?? Ja dat ben ik, Roelien. Hier op mijn blog 'thecraftingcactus' vind je allerlei creatieve projecten waar ik mee bezig ben, maar ook ideeën en inspiratie.

Toen ik voor het eerst een balletvoorstelling bezocht en we een kijkje achter de schermen mochten nemen ontstond mijn liefde voor het vak Coupeuse. Daar met onze gezichten tegen het raam gedrukt zag ik naalden, scharen en stoffen. Snelle vingers maakten als vlinders bewegingen over de stof en vormden prachtige creaties. 
Alleen voordat ik besefte dat ik ook echt voor dit vak kon gaan leren ging er wel enige tijd overheen. 

Creativiteit is altijd belangrijk voor mij geweest. Ook het uitproberen van nieuwe technieken blijft mijn interesse houden. Het maken van iets persoonlijks of juist het maken voor iemand, iets unieks. Naast stoffen houd ik me ook bezig met tekenen en schilderen en allerlei andere creatieve ontdekkingen die op mijn pad komen.

Een aantal jaar geleden begon ik met bloggen:alisartandsewing, maar ik wil graag meer schrijven over de creatieve kant qua naaien, breien, haken, quilten, etc. 
En bloggen brengt altijd leuke contacten en nieuwe ideeën.
Daarom naast mijn andere blog The Crafting Cactus. Denk aan een cactus met kleurige bloemen en creatieve naalden, dat past bij deze blog. 

Leuk dat je hier terecht bent gekomen op mijn blog, welkom!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten